Sunday, November 1, 2009

Separanormalkah aku?

cayyahh dowh!

makin banyak yang menjerit, makin ramai juga yang menangis,
makin kuat pekikan jeritan nama, makin kuat juga yang mengutuk,
makin banyak bangunan cakar itu langit, makin banyak juga pokok yang tumbang,
makin ramai yang memuji, makin ramai juga yang membenci,
makin banyak aku fikirkan, makin gila aku dibuatnya...

Separuh nyawa aku disini, separuh nafas aku disana,

Separuh hati aku disini, separuh rasa aku disitu,

Separuh jasad aku disini, separuh roh aku di sana,

Separuh minda aku di situ, separuh akal aku di sini.

Separanormalkah aku?..

*takkan nak cite pasal Sehati Berdansa je kan??..
nak tahu lebih lanjut tentang sehati, jengahkan di sini http://dirashsupporters.blogspot.com/


8 comments:

mohdeskay said...

Selain dari sehati so far ada event yg dira organize x buat masa skarng? BTW gud luck yeah... cheers~!

ZaRrY said...

cayyyaaahhhh dowh!

hebat siot! ash dh nmpk improve. ash nmpk jambu pkai wig mcm tu. =P just kidding. heh

syukrina othman said...

Hope gonna be ok je result nanti malam amin!!
Mcm bukan ash lah dimalam..ehehe..

Jihan Madiha said...

Salam,btol2 xkan nak cite pasal SBjer cube cite pasal budak yg KIUT-MIUT TU...ANGGUN DEANDRA..dier semakin cute..duk kat bangi eh...samelah..and btw GOOD LUCK....:))

Legasi Piston Pecah said...

tidakkk...bukannn...tak mungkin...
sbb kaki masih menjejak tanah...

mamaelly said...

cerita 100harijadi tu ada wat vcd tak..tak puas la tgk kat astro..

syaf said...

Salam..Hello..not bad kamu nyer blog
anyway jom terjah blog aku..
pasti x menyesal punye..garenti...heheh :)

http://daniel-syaf7788.blogspot.com/

syukrina othman said...

dear diary of da daring dira..
to be frank..
dari kejauhan disini saya kurang berpuas hati dengan koreografi untuk minggu ni lah dira..
hmm..penyebab utama bukan dira & ash..
mungkin ada sebab lain..
All the Best untuk besuk ya dira & ash..

p/s : if dira tak nak simpan comment ni after baca, dira remove aje ye..

dari kejauhan saya doakan yang terbaik untuk dira..