Thursday, October 29, 2009

Sehatikan untuk berdansa..!


caayyyaahhh dowh!.

ok, meh sini mehh... kat sini Dira update sedikit sebanyak tentang apa yang berlaku dalam proses hari pementasan dansa kami.

Alhamdulillah, kami masih mampu untuk teruskan perjuangan kami bagi mendapatkan dana untuk Persatuan Thalessemia Malaysia. Semangat yang diberikan oleh Persatuan sememangnya membuatkan Dira rasa lebih yakin untuk beraksi. Tanpa jemu, setiap minggu mereka datang untuk memberi sokongan. Sekali lagi, TERIMA KASEH DARI HATI INI.

Untuk minggu ke-2 ini, apa temanya tak perlu kot nak bagi tahu lebih, kalau dah tengok detik sehati setiap malam bagi update. Ok2, mungkin ada yang bukan kaki tgk tv, Dira bagi tahu lah ehh.. Minggu ni tema yang diberikan adalah disco. wuuhhooo!! Tapi ni bukan disco yang macam kat kl tu. Itu buat apa, kalau setakat menari goyang punggong, pusing pusing badan pastu lompat lompat je. Tapi ini caaayyyaa punya disco. hahahahha..

Cerita lebih tak ada baik apa pun. Tapi kali ini, gerak tari yang diberikan pada kami lebih mencabar berbanding minggu yang sudah. Cuma mungkin sebab ni dah masuk minggu ke-2, jadi urat - urat tengkok kaki badan ni semua tak lah seterkejut yang sudah. Kira tak sakit sangatlah compare tu last week nye..( ceh, macam terror je bunyinya..)

Lagu kami minggu ni lagu Melly Goeslow, Lets Dance Together.. perghhhh... laju siot beat dia. Memang tak terkejar yop! ( hahahaha..)
Tapi kami cuba sedaya yang boleh untuk teruskan, dan sudah tentu apa yang kami usahakan ini takkan nampak hasilnya jika kamu kamu kamu dan kamu semua tidak menghantarkan undian..( hehehehe, sempat..)

Jadi apa lagi.... (undi lerrr...) :p

Kami mewakili Persatuan Thalessemia Malaysia
Untuk mengundi,
Taip DANSA DIRA hantar ke 32999,
kalau nak hantar sekali banyak,
Taip DANSA 3/5/10 DIRA hantar ke 32999
(TERIMA KASEH DARI HATI INI..)

Untuk update informasi Tekan butang R di alat kawalan jauh Astro dirumah anda sendiri..(jangan amik umah jiran punya pulok!)

16 comments:

aboutme said...

SALAM ,
GOOD LUCK TO YOU . ALL THE BEST . BUAT YG TERBAIK OKAY ! :DD

Nini said...

we'll dance together with you kak dira..

makesure u get on the dance floor and start the party!!

yeayy!!

SaYa iNsaN bIasE said...

Dira, always being ur supporter...huhuhuhuhu...DANSA DIRA...yeay !!!

syukrina othman said...

Yuk berdansa yuk!!

~MisZ BintanG~ said...

a sweet couple and most importantly, a noble cause....go go dira & ash!!!

lets dance together!!!!

ZaRrY said...

ur leading rite now, dira. agak jauh jgkla beza undian dgn yg 2nd tu. tp x bermkna kita leh rilex n x perlu undi dh. pe2 leh jd. hebat dowh, 27% ngan 15%, jauh beza tu.

good luck utk the 2nd week. sy owez promo dira...kt fb n blog. hihi

black said...

pergh...disco beb. goyang abes sumenye makcik dira. goyang jgn yak goyang. jgn kasi malu org melake.mari berdansau biau juri sume terpukau. mari undi makcik dirau..

Anonymous said...

teruslah bersemangat buat yang terbaik. Anda pasti boleh...caiyok!!!!

Anonymous said...

Peh, kak dira paling best kot, b4 dis x suka tgk show 2 tp sbb ada kak dira melekat doh...

Amelia Farina said...

dira n hubby besh la !!! last week g tgk dira !

lysa's lyfe :) said...

sweetttt :)

missyradziah said...

i'v watched 1st performance..
great movement!!
hope sgt kak dira n husband stay sampai final..
sbb more talent frm u two yg kami2 ni nk tgk!!
figthing!!!!

Awien_Jb said...

lets dance 2gether,lalalalaa...
baru dpt update skit..kalo tak baca blog,tak tau tema apa minggu nie..bz lately ni,tak dpt tgk detik sehati,huhuhu..tp xper,atleast esk suprise skit tgk u n hubby prform..gd luck n do da best k..muka tue control skit eh makcik!! ;P

Untuk update informasi Tekan butang R di alat kawalan jauh Astro dirumah anda sendiri..(jangan amik umah jiran punya pulok!)>> Cam perli jerk,br semlm pinjam jiran nyer remote coz kitaorg kehabisan battery..huhuhu..

Jihan Madiha said...

kakak DIRA yg cool babe!GOOD LUCK DIRA...anaklah ayam...lets dance together mmg sesuai untuk kakak... emang good and KENE CAKAP TANQIU2 TOO BANG EZREY HEHE...sebab mengajar



WISH YOUR LUCK HARAP2 DAPAT BANYAK UNDIAN..

Dira N Ash said...

sian tgk ash masa last pose. ketar2 jer dia. sakit kot kne pijak ngan dira =P

Anonymous said...

hai dira i memang peminat setia u dan sudah semestinya i undi u i juga kempen tau untuk u hehehehhehe....pe pun selamat berjaya muahhhh....