Wednesday, October 14, 2009

Sehati ke Berdansa?..




hahaha.. ye lah .. dah pecah lobang pun.

Dira dan suami akan berdansa sehati - hatinya...

Doakan saja moga tak terkucil nanti semasa membikin persembahan.
Kami akan mewakili Persatuan Thalesemia Malaysia ~ Jarum itu mainan dia~


*Ya Penciptaku, adakah ini sebahagian dari tugas sebagai salah seorang pemain seni?.. aduh, berat sungguh tugas yang ini...

Credit gambar - www.murai.com

takleh nak cakap banyak... NERVOUS dowh!!!!

39 comments:

Shamimi Haniza said...

Best of luck kak dira! =)

Anonymous said...

good luck!!tak sabar nak tengok!

Adiba zehan said...

emm gud luck dira.....

syukrina18 said...

Yippe! Yay! Yo!
Dah pecah kat trek selebriti hari tu..ahaha..
All the best untuk dira & Ash..;)
Semoga semuanya berjalan dgn lancar dan dipermudahkan oleh Allah jua..amin..

Legasi Piston Pecah said...

xsabar nk tgk sis dira n husband menari...mari sokong ramai2..

cHoMeL'z said...

Gud Luck Dira.. U go girl...

Zeela said...

wish u the very best sis!
hehe :)

fadel toha said...

i like...sure saya undi DIRA....

fadel toha said...

i like....mmg confirm i akan undi u Dira...

Anonymous said...

best nyer kak dira join sehati b'dansa..x sabar nak tgk..undi Dira & Ash..Gud Luck

LavENDer Wind said...

aku rasa pasangan wil b hebat...

~MisZ BintanG~ said...

YESSS...season ni da taw da nak sukung sape...ehehe=>

best of luck! make anggun proud!!!

Anonymous said...

yg penting hepi...

Anonymous said...

dira gudluck!
jgn terkucil sudah,malu 1melaka wehh!
hahaha..
cayok...cayokkk..!!

hizjah shaari said...

i will follow u....hahha..

~Eila @ Along~ said...

good luck dira...sure cute nanti leh kena angkat dan lentok2 bagai..hehe

Princessila said...

wa!!!
kali nie punye gerenti tgk peno.
na tgk dira!
=)

acik ayu said...

haha.

sehati la harus berdansa.
ngam.

hehe.
gud luck dira!

Amelia Farina said...

i lyke ! gud luck ! gud luck !

zan-xray said...

sehati untuk berdansa hehe,
apa2 pun kami tetap sokong dira
mengundi sambil menyumbang juga

mellyssa said...

Good luck Kak Dira....Sy doakan kak Dira menang....UNDILAH Dira & Ash....

izwan7 said...

dira abu zahar tower13 ke ni?
im your fan lah camtu..huhu
gudluck ye dlm sehati berdansa..=)

jahjah said...

good luck kak dira!

Anonymous said...

kak dira..
nti kalu da msuk sb ni jgn lupe blog ni plak.....
syg dia!!

madihahzubir said...

cant wait 2 see u in sehati bdansa.gudluck!

meme_jr said...

good luck ye kak dira.
nanti anggun y menonton menari jugak.
hehe

-nany- said...

k.dira.
i luv u so much!!.
great to see u in shti berdansa.
can't wait for it.
do ur best ya,
we'll always be by ur side n suppport u,

so people..

VOTE for DIRA!!!!!

aishah said...

gud luck..kami org bangi akan support..and undi u...mmg tak sabar aa..tgk u berdansa ngan hubby....hahah...DIRA !DIRA ! DIRA!....haha...

sLuMbeRsUdEy said...

kak dira.. exited nk tunggu. mahu jd penyokong muuu..

dira abu zahar said...

kepada yang mendoa, TERIMA KASEH.

kepada yang menyokong, TERIMA KASEH

kepada yang menonton, TERIMA KASEH

kepada yang tak tahu apa - apa, pun TERIMA KASEH... hihi..

Kami akan cuba yang terbaik lah ehh! :)

I.T.S.M.E nuRul said...

dira i doakan u menang coz bdn kebajikan tu ade anak murid i...

M U R N I said...

wah wah... best ar tengok tarian dira tadi... 1st time show pun dah better dr sehati berdansa musim lepas... gempak dowh! next week try the best k.. Juz Enjoy n feel Free k... Good Luck!!!

mohdeskay said...

owh so xcited actually, coz i really suka dis gal (peminat sukakan artis) dun get me wrong yea guys, Dira mmg dasyat la cute, personaliti, lincah. 1st time i tgk dira masa drama Roni Makaroni. i igtkan dis Dira artis baru tau, but since tat slalu nampak dia dalam tv, n since tat i follow all her drama. My 1st impressn dira sgt lembut, lincah, n sopan. But today i "catch" dis blog, (dunno pom dis blog wujud) but agak kecewa... sorry to say when i read all dira postin, feel like owh my gosh~ isit Dira Abu Zahar? word y d gunakan sgt tidak sopan as actrss suppsd menjaga tatasusila pada fannya. tp xnk komen leby2 la i juz... dis Dira x seperti apa y i fikirkan. pity me.. btw gud luck Dira... cheers~!

farah said...

dah tgk kak dira berdansa tadi.

best!

all the best ya kak.

:)

Awien_Jb said...

kalo sekarang tak berapa sehati pun,lama2 karang mesti sehati punyer ;)..insyaallah,dun worry dIr..
Best of luck 2 u!always vote n support for u..

Awien_Jb said...

1st performance i give u 3 bintang..kurangkn muka nervous tue dIr,heheh..do da bomb next week k..

syukrina othman said...

Dira & ash, tahniah kerna dah masuk minggu ke2..alhamdulillah!
Anyway kamu ber2 ada gaya penari lah..
* harap2 line brunei boleh tembus mengundi sehati berdansa tapi tak mungkin terjadi kn ehehe.*

dira abu zahar said...

Terima Kaseh kamu semua yang menyokong.

Maaf kalau Dira mengecewakkan kamu mohdeskay. Dira ini hanya jadi diri sendiri. Disini tempat kamu semua kenal Dira sebenar, bukan kenal watak lakonannya..

apa pun, terima kaseh lagi dan lagi dan lagi dan lagi..!

ZaRrY said...

as a fan, sy trima dira seadanya. ok what gaya dira now. selamba n sempoi =P

at least dia x hipokrit mcm certain artis lain. keep it up dira. akan trus support u.

DANSA DIRA ke 32999