Friday, October 9, 2009

Akhirnya, pepohon ARA kembali bercambah.



Akhirnya, setelah puas mencari ruang dan tikanya, ARA Vol II kembali memanaskan mesin - mesin musik sejagat. Kali ini,lebih besar, lebih banyak band, lebih gempaq, lebih PANAS dan lebih pppeeerrrhhhh bila SEARCH bersama ARA kali ini..!!

Wuooohhoooo!!

Tarikh: 23hb & 24hb Oktober 2009
Tempat: Padang Ekuestrian Mont Kiara, KL.
Masa : 48jam, tanpa henti
Tiket: RM 35/2 hari @ RM 20/ hari..

Kenapa Dira sebok mempromosikan? sebab Dira dan kami semua yang seangkatan yang bersengkang mata mahu bikin ini benda.

Dira akan berkampung di sana. (Makna sebenar makan sana, tidur sana, berak sana, kencing sana, baring tergolek sana, usha balak sana, usha awek sana, lepak dgn Anggun sana, main ting ting sana, semua sana sana sana sana sana dan di sana saja nanti pada tarikh termaktub)


Jaadddiiiii..

datang jangan tak datang.... !!

+ Dira mahu jumpa kamu kamu kamu dan kamu SEMUA di sana!


8 comments:

Cik Yuki said...

sure dtg!

nilzalutazan said...

nak jumpa dira.. woohooo... mlm ni korang kat jln p.ramlee eh? selamat ya.. sorry tak dpt tolong. ada kerja yang nak kena submit sblm pukul 11 esok. take care eh!!

Legasi Piston Pecah said...

berharap dapat datang....

syukrina18 said...

hmmm..
how...i wish~

dira abu zahar said...

Datang jgn tak datang..

pertama kali di malaysia ada Woodstock siot!..
Rugi besar kalau tak mari...

Yang jauh, ini masanya untuk didekat2 kan,
Yang dekat, ini masanya untuk dirapat2 kan,
Yang bekerja, ini masanya untuk mintak cuti,
Yang belajar, ini masanya untuk lepaskan tekanan..

Mari mari mari!!

syukrina18 said...

suka bila dira promo lahhh..
lalalala~~

yang jauh sangat ni..susah sangat untuk didekatkan...*nak beli tiket lagi airplane lagi, hehehe*

hopefully dira dapat buat post tentang event ni yah...dengan cara ni lah rasa boleh dekat..
ok peace...

jue said...

pesawat pon ade?
ala..hw i wish i cn go..
but i got test on d very nx day..
=((

Iz_JaT said...

Cerita Romantik Lawak