Tuesday, August 18, 2009

TERIMA KASEH



Hm.. satu hari terperap di rumah, kumpul balik segala tenaga yang dah habis pakai.
Teater Kompilasi Vol II sudah selesai rupa - rupanya. Patutlah dah naik lebam duduk rumah. Bosan. Sunyi. Rindu.



Kepada yang sempat menyaksikan cerita ini, TERIMA KASEH.

Kepada yang tidak sempat mari tapi mahu mari.. juga TERIMA KASEH.

Kepada yang tidak berminat tapi ada tahu pasal ini, pun TERIMA KASEH.


Zaharah dan pengarahnya; RCong.

18 comments:

Shamimi Haniza said...

Sayang cikgu zaharah! Hope dpt tgk kak dira lg dlm teater =)

Piston Pecah said...

xpnh tgk teater..but still rase nk tgk..

zan-xray said...

sangat berminat tetapi tak kesempatan untuk ke sana.
Tunggu penerbitan nya di cd/vcd nya dari Koken :-)

syukrina18 said...

Alhamdulillah,
Smua dah selesai..tapi anggun mana ek? Msih kat kampong ke dira? So ur next project? Lgpun dah nak puasa ne..
Tahniah dira atas smua dira lakukan!! Keep up the go0d work dira..
1st lak0nan dira yg saya teng0k RRM, Tp i told my little sister..
" aku sukalah gia (waktu blum tau lg sapa sbnar gia) ne berlakon, tp aku suka dia mekap tak tebal2 lh..hee"
Then bila dira blak0n kat tv prima & telem0vie 100hri jd my sis lah yg kasi info pasal she knews that i adore you..
& n0w nice to kn0w u here dira!!
Do take care dira..

syukrina18 said...

2.30 trek selebriti dira!!
=)

Mama Jasmine Shop said...

Dira bila saya tengok harijadi yg ke seratus...saya trs cr dlm internet n jumpa...suka sgt la dgn lakonan awak..

dira abu zahar said...

KoKEN Vol I dah ada.. tgk kat rumahanakteater.blogspot.com

AdjLa said...

dira,
ko dok umah je ke?
g la kua jln2 ke,shopng ke..
xde r bosan sgt..huhu.

KoKEN Vol I dh ade?
okeh dira..
aku nk tgok r ni.

Ainieynoky said...

adeh.. mcm mana bleh terlepas ni..

hajiru said...

hai dira,
sy suke le tgk awk blakon best gile dowh..
congrat 2 ur hard work n gd luck...

cmne anggun,comel le die mcm mak die jgk..hehehe

misz benida said...

same2...
anda bosan drumah???
jom bsukan dbln pose...
~lalalalax

mocQachinno said...

Ruginya x dpt pegi last weekend sebab sy ada test. Tp my friend smpat blikan skrip KoKen tu. And thanx so much for the autograph. Next time confirm sy pegi. Can't wait for KoKen III.

XOXO
eQa

Fatin Filzah said...

saya suka lakonan kak dira.
akak sgt berbakat.;)
good luck, kak dira.

thanks sbb approve sy kat facebook.
penat sy cari tau. hehe.

capik said...

selamat berpuasa dira

Filla ~ Kasih Aleeya said...

Dira, i found your blog dari zan-xray... I LOVE U DIRA!!!! hahah.. pengakuan ikhlas berani mati.. bukan lelaki tau..pompuan nie!!! hahaha... tetiba suke Dira lepas tgk Rona-Roni.. baru jek tgk 100 harijadi..and now.. u tetiba jadik pelakon pompuan no.1 yg i minat.. caiyok!!!!

aRi sHu said...

i heart u darl..finally jmpe blog u..i'd link u..do visit mine yerp..xoxo..

hang nadim said...

salam..aku memang suke tengok ko berlakon Dira, ko memang berbakat. Dulu aku pun tk tahu nama ko sapa hari ni baru kenal..Sapa Dira..Betul ke Dira ni ?

dira abu zahar said...

hang nadim: ha a.. betul lah ni dira la la la la...