Sunday, August 16, 2009

KAMU!

Oi,
Jangan lari jauh, aku nak ikut jugak!
Pusing - pusing saja disitu, aku suka.
Kalau kau pergi, aku mau ikut sama.
Kalau tidak, duduk dengan aku saja.

Aku rindu kamu,
Aku rindu ruang itu,

Aku sayang kamu,
Aku sayang saat bersamamu

Aku mahu kamu,
Aku mahu selalu bersamamu,

Aku percaya kamu,
Aku percaya kau juga tahu,


Walaupun...
ruang itu makin sempit,
saat makin itu genting,
selalu itu makin sendat
percaya itu makin luntuh...


Wahai kamu yang kenit,
aku masih mencuba,
Walaupun tenat menahan sakit,
jangan tinggalkan aku yah!

12 comments:

Daoz said...

hye,dira.juz wanna let u know im here.ngeee~

ZON_BEBAS_CUKAI said...

hey kamu....
kurg memahami,cube utk fhm gaks...
semoga Dira Abu Zahar terus maju jaya...

fadhliy :) said...

eit, poetry eh,

fadhliy :) said...

eit, poetry yah,

lizz said...

hey.baru tadi tengok Dira kat astro with Jimmy.hehehehe.

aNisZs YuNus said...

klu u bce..
n then publish kt cni..
mgkin lg best..

Ainieynoky said...

hi there.. hari ni.. sekali lagi.. saye dah tgk seratus harijadi utk kali ketiga. dan mungkin keempat kelima keenam dan keseratos juge.. [jika astro masih tayangkannya] huhu. dan hari ni jugak tibe2 tekad nak carik 'dira abu zahar' melalui fb, blog dan tidak ketinggalan juge melalui uncle google. saye nak jadi fan awak okeh? fuh~

aielemocnian said...

hi dira.

sabtu lepas sy tgk dira berlakon dlm teater kompilasi 2.

tahniah. saya suka lakonan dira.

bergenang air mata bila saya tgk air mata dira bergenang.

semoga dira akan terus berteater.

tahniah sekali lagi.

eraerzarusli said...

muehehhehe..

to me, u r unique.

ada studio ekk? kita pun!
ada blog? kita pun!
ada FB? kita pun!

heheheheh

AdjLa said...

dira ade kwn aku ni ckp ko ni cute..
die ckp die nk peluk ko..siyes ni.
aku pon minat ko gak.
ko mmg hot mama r beb.

dira abu zahar said...

hahaha...
saya tak hot, saya cool.. :p

AdjLa said...

hahaha.
klakar r ko ni..
pape pon ko best!