Sunday, July 12, 2009

'Perempuan" + Tower 13 = susah nak update blog!

hahaha...
ye, itu masalah Dira sekarang ni. Ada 2 benda sekali jalan.. owh, itu tak masuk lagi Teater Kompilasi Vol2 yang juga Dira akan turut serta. Ahh, hidup makin payah, kalau tahu jadi macam ni, Dira belajar je kat UiTM tu sampai mati.. Senang, nak duit mintak mak ayah, tak payah fikir banyak hal, dan yang terbaik, ada banyak masa nak tengok segala series yang ada kat segala channel di Astro. Sekarang, nak usya sendiri punya cerita pun SUSAH!
Pengambaran Perempuan di Ipoh, manakala Tower13 di Melaka... BAYANGKAN!
Jadi nantilah bila senang Dira cite lagi banyak eh..
Ini kira macam intro dulu lah ( at the same time to justify kenapa tak dapat nak update blog ni.. )
*ada masa nanti Dira update gambar k..

5 comments:

Shamimi Haniza said...

Good Luck kak dira! X sbr nk tunggu lakonan kak dira. Semoga rezeki makin bertambah-tambah lepas ni. N take care jgn smpai sakit. =)

muchachaz said...

salam..
erm,itulah rzeki nmenye sis!!..
"the more u give,the more u get"..
btw, ske tgk u kt drama 'kala hati' kt slot 'samarinda' @ tv3..
even role u kecik je kt drama tu,still i ske tgk..
seng cter,ape2 je r drama yg ade u x kre la as a lead role ke small role ke,memg i ske tgk la!!
ahahahaha~ :D

Rakimi said...

pengambaran Perempuan di IPoh.. bile kat area mana? bolek kita eyeball jap..

zan-xray said...

Pengambaran kat IpoH?? nak tengok leh ke bila dan di mana.. dah dekat dah tu ngan taiping.. hehe. pemintaan peminat ni

TAJUL ARIFFIN said...

Maybe Blog Da Merajuk Kot sbb lama x update..Haha..!