Friday, July 31, 2009

Sidang Media Teater Kompilasi Vol II

Baru pulang.. dari segala daerah yang ada kat Kuala Lumpur dan Selangor ni.
Penat, letih, mengantuk, dan yang paling tak tahan.. LAPAR gila!!
Tak makan ke???.. eh, mesti makan.. tapi tak tahulah.. masih lapar.. (hihi..)
Banyak perkara Dira buat untuk satu hari ni..Sampai Dira sendiri tak ingat (lost memory) Dira kat mana tengahari tadi.. huahuahuahaua.. Dah ting - tong..
Yang paling excited sekarang ni Dira tengah tunggu episod pertama drama bersiri seram Tower 13, minggu depan bermula 6 Ogos di TV3, tak silap slot seram.. alah ganti cerita Keliwoon lah.. so tengok ehh..
Dan yang paling - paling - paling Dira excited dalam ketakutan jugaklah.. pementasan Teater Kompilasi Vol II di Stor DBP nanti bermula 11hb - 16hb Ogos 2009 ni nanti.. Aduh.. risau, gelabah, cuak, takut, nak nangis, nak lari, sesak nafas.. pendek kata, semua yang sewaktu dengan rasa TAKUT lah.. semua ada beb!
Dira ditemuramah secara tidak formal oleh Producer RAT kami, En Faisal.. bacalah.. ada di blog Rumah Anak Teater.. Dira baru baca.. hahahahahahahaha.. tergolek - golek baca sendirian.. Bila baca pengarah Legasi nye soal jawab, lagi tak boleh blah dowh..! Pengarah wa memang sempoi!
Eh korang, esok sidang media atau Press Conference Teater Kompilasi Vol II di Dewan Bahasa bermula jam 2.30 petang. Rakan - rakan yang boleh membantu untuk aktiviti sebaran (kira marketing lah.. ) datang lah kalau mampu, kalau tak mampu tak payah paksa diri lah..
Alah.. mata dah naik kelabu ni, kepala dah nak mula membengkak.. Dira rehat dulu lah ehh..
Moga serapan dalam mimpi hanya yang indah - indah sahaja. ~Amin ~

3 comments:

Lucky said...

uhuh.. nice story.. siapa yg meracunkan kamu?? bob?? siapa dia??

Chech said...

Hi Dira,

Aishah here, your neighbour next door.

I chanced upon your blog while searching for pasta recipe (and playfully typed Rona Roni Makaroni) -keluar nama Dira Abu Zahar at the fourth result, but there was no picture of the so-called actress in the actual post. I googled further and eventually landed myself here.

It's always nice to know another neighbour :).

Keep on inspiring others with your talent. And hope we could talk with each other soon.

capik said...

look fwd for yr tower 13