Tuesday, August 9, 2011

tanda soal??

ramai yang datang pada nina bagi tahu nina supaya jangan terlalu lantang bila berkata- kata.
nina kata balik, kenapa tak boleh??... lantang lagi.

ramai yang bisik di telinga nina bilang dia tidak suka pada nina bila nina gembira.
nina bisik balik, ouh kenapa?? ... tak faham lagi.

banyak sangat yang nina soalkan semula, dan makin banyak yang aku soal, makin banyak yang tak suka nina.. aik?.. apa pasal pulak eh??... soal lagi.

................................................??.................................

bila ini terjadi, nina makin tak faham.

nina percayakan yang kehidupan ini yang telah diberikanNya adalah yang indah - indah.
dan tidak punya satu batas mahupun sempadan dimana harus kita pendekkan ekplorasi hidupan ini. selagi mampu dan terdaya, nina pecaya kita boleh terbang saja ke mana saja yang kita mahu, melalui satu zarah - zarah terbuku dalam satu item yang panggil otak, yang juga nina percaya mampu membentuk satu ruang dipanggil imaginasi.

nina percaya ruang imaginasi itu bukan fantasi. ianya pasti, cuma tidak nyata dipegang dek tangan, di genggam dek kuasa...

hmm.. nanti orang kata nina gila.
baik nina diam saja.

kecewa lagi.


3 comments:

eju said...

syok dengar dira kena pangggilan hangit semalam..muahaha

Anonymous said...

Kritik tetap kritik..!!cakap lepas je ape tak puas ati tu...!!hehe....tapi bertapi je kot...maybe kite rase kite betul padahal salah faham ke ke kan...pape pun,gudluck 4 ur life,jadi diri sendiri...biarkan dorang yang tak suke tu....10 orang tak suke,lagi 20 orang termasuk diri wa ni makin sayang kat lu beb...!! dorang dengki kitorang makin sayang kat lu tu..! hahaha
~MrBakarLine~

Ustaz said...

sabar kak, ustaz tetap goyang dgn akak.