Sunday, November 28, 2010

kemaskini....

mak aii.. lama betol tak update blog. ye, faham.. bukan sibuk mana pun, cuma agak padat dan ketat masa yang ada, jadi maaf lah yeh..

apa yang terbaru?.. nothing much after Crossings.. wa amik masa yg agak lama kali ini untuk berehat - rehat. katanya, 'just make sure u take your time to smell the flowers..'

terdiam jap bila dengar statement 'zaaasss'nya itu. aduh, sambil urut dada. tenung balik, after 3years, been working non stop, so i think yess, i deserve at least 3 months break for myself. so i thought, why not !.

Anggun membesar dan makin membesar. bijak dan makin bijak. petah bercakap, letiihhhh!!! tapi syookk wooooo...!!

Selepas bercuti sakan sana sini dengan maskot minime, kini akan ( iallah) kembali ke gelanggang beregu..

Apa akan datang?.. hmmm , malu lah nak bagitahu sekarang... ( sambil menoleh kebelakang tersipu-sipu dan effect sound cengkerik, erk??).

in short, my time is occupied well with my mascot, and i am absolutely happy.

will update lagi, hopefully more often like before lah.. (iallah...)


2 comments:

LustfulLuv said...

Kak Dira cuti kat mane tu..? Selamat bercuti dengan yg tersayang ye.. ^_~

Shykin Moksen said...

hii. nice blog. sy folo awak.. sudi2la kiranya..