Tuesday, December 22, 2009

eh, mahu habis sudah?

Gedebak - gedebik - gedebuk.. dah hujung tahun siot...!
dah masuk minggu terakhir dalam tahun 2009. minggu depan adalah tahun depan...!!!
aarrghhh! banyak lah benda baru nak fikir.

Dira dah analisis kerja-kerja sepanjang tahun 2009. Ada diantaranya Dira dah setlekan, tapi ada jugak yang tersangkut. Bukan sengaja tapi disebabkan tuntutan masa yang makin kedekut dan kemut, Dira perlu jadi lebih bijak dalam mencatur perancangan.
Ah, cerita banyak nanti makin poyo bunyinya bila korang baca. So, baik Dira relax - relax je. (hahahaha...)

Apa pun, SB3 dah hampir sampai ke kemuncaknya. Jangan ditanya pasangan mana yang Dira fikir layak menang, sebab ikhlas, kedua - dua punya kekuatan masing - masing. DAN! kamu tak perlu bagitahu Dira siapa yang kamu tidak suka, sebab blogdira bukan tempat untuk mencaci, menghina, bergosip, dan fikir benda- benda tak berfaedah. kita fikir apa kita nak buat untuk tahun depan, kan lagi bagus...

Eh, korang.. blog ini Dira akan update macam biasa. Cuma terkadang tu hampir bersawang jadinya sebab masa terlalu kedekut untuk Dira ( ke aku yang kedekut dengan masa?...).

Alahmak...! nak kene gerak dah.. ada latihan untuk group dance SB malam final nanti..(kami kan penari jemputan pada malam tu..hahahhaha..) .

Nanti berkongsi kita bercerita lagi yah..!


16 comments:

fairuzniza said...

ho yeah,kak dira nak menari lagi! rindu nak tg kak dira menari! yeah yeah yeah!

Sam Adam said...

yeah..memang betul apa dira cakap, kena pikir positif n apa yg penting matlamat utk 2010 adalah utk buat yg lbih baik dr 2009.
Anyway Dira, i'm a big fan of u.. wish u all d best this coming 2010.

[F][i][R][A] said...

aii... xsbr rsenye nk tgok diri beraksi lagi.. huhu

ilalicious said...

kak dira.
do the best even sekadar di jemput.
tau,tau..
XD

ZaRrY said...

QUOTE :
"Ah, cerita banyak nanti makin poyo bunyinya bila korang baca"

xyah ckp pun dh tau, poyo. haha. LOL =P

aina said...

haha.
gudluck for performance nnti
;D

NightButterfly said...

I hope you guys will pull off a great show for the finals! Excited gile nak tau sapa menang ni..berdebar. =)

GeM® said...

rilexxxx sudah kn???
baru caayyyyaaaa dooowwwww...

~RedS!z in tH€ hOus€~ xoxo said...

msti gempak t kn..

LyDia DeLia said...

sudah mau abis..apa kes azam yang lepas? ade yang terlaksana ke? :P

take care ye dira..

syukrina othman said...

all the best untuk sb akhir ye dira..hehehe..yelah sokong!!

Nursyazwani Zakaria said...

sis, suka baca blog sis ;) karya yg best!

axhdecqs said...

iloveu dira :) gud luck .

Natasya [Sya] said...

aku setuju ngan pendapat kau...blog ni buat utk lepaskan tekanan atau cacian..blog ni utk dekatkan dirikau ngan peminat spt aku ni..hahahhahha..ape nyer resolution 2010? aku rasa my new year 2010 resolution nak settle down kot...hahhahahaha dah tua la pulak...bila tgk semua dah ada anak sendiri...jeles sampai...

Anonymous said...

Hai kak dira...btol la nex week dah new year..kak dira,I have a request here...y don't u put some of your wedding pics...teringin nk tgk...:)

Nur Irfan Juezrie said...

Kak Dira,
Saya suka Kak Dira..