Wednesday, September 9, 2009

Kuala Lumpur Bike Rally 2009


Another one after a major success last year in Kuala Lumpur.
Bigger, batter, hotter ~ another MUST COME event hosted by Red Garage.


Tempat berlangsung : Padang Ekuestrian Bukit Kiara, Kuala Lumpur
Tarikh Kejadian : 23hb & 24hb Oktober 2009
Ruang Masa : 48 jam tanpa henti.


Aktiviti :
* Cuci mata dengan awek - awek yang cun dan balak yang hot!
* Meratap merintih dengan keadaan motor - motor yang dipacak kat sana ( dari yang paling besar hinggalah ke yang paling comel)
* Pekakkan telinga dengan adegan music secara langsung tanpa henti ( yang dah confirm Pure Vibration, ROB, Deja Vodoo Spells, dan penampilan khas WINGS siot!, dan ada banyak lagi on the list)
* Lepak sakan dengan yang tersayang sambil menonton wayang pacak dibawah kerdipan bintang dan pancaran bulan purnama.
* Charity bike wash.. ( awek cun dan hot yang akan cuci.. confirm tak menyesal kalau tengok!)


Pesanan penganjur:
+ digalakkan bawak tikar, bantal, selimut, atau mungkin lebih selesa bwk khemah sendiri.
+ jangan lupa bawak sekali ubat nyamuk ehh..

sebarang pertanyaan - sila layari Facebook Red Garage Malaysia. ( google je)

Ada tix charge tak? - kalau ada pun charge paling murah dalam sejarah event besar kat kl ni :)

Jadi datang jangan tak datang...
Takda motor?.. Lagi digalakkan datang!!!

2 comments:

Piston Pecah said...

ad motor honda 100 jek..
tp leh pi 160-180...
mesti dtg nih...

dianCHIRPY said...

cm besh je
em..interesting..