Tuesday, June 2, 2009

Apa ni???










Dia tengok aku, aku tengok dia balik...

.KAMI BAHAGIA.

*dedek, time kasih untuk gambar yang cantik ni..

6 comments:

cakina said...

comelnyaa anggunnn!

Puteri Fairuzsafiah said...

anggun la.. hehe.. bdk yg x tau dok diam n pndai nk begaye..!

mrmamh said...

cute...cam muka mummy dia...gia

masniza mahmud said...

hai anggun....nk g mane tu???comellllll

syahmi m.s. said...

dira.. you must prmoise us one thing... make sure your family akan bertahan sampai bile2... x maw kontroversi.. nnti kesian anggun tu... promise ok!!!

syukrina18 said...

salam..hi dira..
anggun so adorable dira...& u are gorgeous young mommy dira..congrates..
& syukrina pun agree juga dengan syahmi m.s...walaupun dira pernah buat statement kat mStar online :

Bagaimanapun, dia tidak menafikan sukar untuk menelah tentang jodohnya dengan Ash.

"Kami tidak mempunyai masalah. Tetapi saya tak boleh nak cakap tentang jodoh ini kerana ia kerja Tuhan,"

hee..memang jodoh, rezki, hidup & mati di tangan Allah right..tapi Berusahalah kearah kebaikan..dalam hidup perlu ada duit:
Doa
Usaha
Istiqamah
Tawakkal
orite dira? All the Best, semoga Jodoh Dira & Ash berkekalan hingga Akhir Hayat bersama cinta hati korang berdua Cutie Anggun..Aminn ya rabbb..


& i am bruneian minat lakonan dira...& i am happy bila trek selebrity tentang dira last thursday yayyeee!!