Saturday, May 23, 2009

jangan percaya cakap orang... :)


apa yang dira selalu bikin bila lapang?...

ini antaranya..

selain beraksi depan lensa, bila senang dira abu zahar merempit jugak :p

lepak minum air kelapa di Semenyih lepas ride bersama kawan - kawan yang memang takde kene mengena dengan hidupku di kaca tv.(yang paling penting, dengan abang sayangku dan kakak ipar yang wah!)

celebrate birthday sahabat terbaik, Hana Sakina dan teman - teman seperjuangan semasa di UiTM, Shah Alam.. (girls, so much weve gone through together at that time kan?..)

apa motif pun tak tahu tapi tetap nak bgtahu korang jugak.. hahahaha...
dira abu zahar,budak selebet yang nakal dan lasak.. (thats what my family and friends selalu ckp lah..)

9 comments:

mr. azizan said...

sy percaya ckp dira jer uhuk. wah merempit gak ye.takpela mengabiskan epy hours.sentiasa mengikuti prkbangan anda dan wat link khas jgn maree

mr. azizan said...

takk.. sy percaya ckp dira jer hehe. Selalu ikut prkembangan dira sejak dua mejak nih, n wat link gak. leh ker??ko artis pojaanku!! ahakz

mr. azizan said...

kiter tak caya cakap orang pon huhu. best blog nih.

syahmi m.s. said...

u mmg rock!!!
be u're self!!

feekajeffry said...

kak dira. kak dira tulis ape tu? mcm tak bole nak bace je. haha :p

masniza mahmud said...

salam kak dira. saya mmg follow blog kak dira. tp kan tulisan xleh bace la. die just keluar simbol2 jek.

dira abu zahar said...

maaflah sape yang tak boleh baca..
nanti dira pakai font biasa je ehh.. xtau knp tapi konon nak try benda baru.. maklumlah, dah lama tak update blog ni..

sorry..

feekajeffry said...

its oke la sis. ;) no need to sorry lorh. chill laa ;) btw, i link ur blog. ;)

cik obses ungu said...

Hana Sakina.. agh, lama ta dengar khabar berita dia. kalau jumpe kirim salam kat Hana. = )