Friday, May 29, 2009

antara yang pertama

Dira kebosanan,tengah tunggu yang lain sampai office before berangkat ke JB.. (wuhhuu, riding time lagi..yeehhaa!!). sambil tunggu, dira beger sana sini, terjumpa poster My Indie Rock Darling.Gosh, teringat balik hampir setahun lebih yang lalu, Dira memandu ke Kuala Selangor untuk turun padang bantu kawan - kawan berkarya.. (Ya Tuhan, masa ni baru Dira tahu, Kuala Selangor tu adalah bukan Kuala Langat atau Hulu Langat.. jauh siot!).

Memang tak banyak sangat yang Dira bantu, hanya untuk beberapa babak je. tapi apa yang best, pengarahnya Raizamsyam,bagai nak rak siapkan cerita ni dalam masa 4 hari saje..(jangkawaktu pengambaran lahh)..



memang dah lama, tapi tiba - tiba Dira teringat pasal cite ni..

5 comments:

syahmi m.s. said...

dira, criter la cket cerite nie pasal ape..
macam best jer...

Zeela LaLaLa said...

cite ape ye ni sis? best x?

hafiz said...

tuela dira..u kena tgk kat google map dulu baru la gerak ke sana tak pon pakai jer satnav tue..nnt benda tue calculate la ur distance ke kuala selangor tue...hehe..

btw berapa umur anak u and sapa nama dier??

dira abu zahar said...

hahah.. tak pandai pun nak pakai benda2 gajet tu..

cite ni dah lama dah.. tp tak ditayangkan cz its just a project by one of a contestant Nescafe Kick Start dulu.so kalau nak tgk, try youtube.
:)

Princessila said...

kak dira!
i bru je abes tgk seratus harijadi tadi
kak dira memng best giler!
anyway
hope kak dira teros maju!
chayok!chayok!
huhue..(semngt abes)