Thursday, March 5, 2009

hmm.. bila nak habis?

dira tahu this is not necessary. but sometimes, isnt it suppose to be fair when 2 person who madly in love but there are just things that stuck them, and we must help them rite?..

so thats how i describe when ur not able to get even a nap when u just have too many things to do.
how can it be that way?.. sebb tuntutan hidup dan keperluan yang makin menjadi - jadi membuatkan kita takde kehidupan.. is it?..

tak faham gak.. tapi thats the fact i guess. dira tak tahu apalah tuntutan kehidupan yang terlalu banyak sampai kita neglect benda2 yang best dalam hidup ni tapi setiap hari, celik je mata, bingkas dari katil, kita sedar kita ada banyak tanggngjawab. dan setiap satunya perlu dilunaskan dengan keikhlasan sebb kalau tak.. benda takkan ada hasilnya.. (ye ke?..) - ntah lah, tapi yang dira faham, itulah ia..

things that keep me on feet is just what i own rite now is so wonderful.. again i repeat, what i own rite now k.. tapi benda yang belum dira dapat ni yang buat kadang2 hidupku sangkak sampai terkangkang... aduh..

10 comments:

fadreza phycaze said...

sorry...
off topic sket...

bez+klaka ar cite
PONTI anak REMAJA...
thankz coz produce cte 2...
hahaha....

zeela lalala said...

hai sis:)
life will be never ending story.
hihi. t.care.

mat said...

j'adore anggun dlm merah putih ;)

bencinta said...

omg you are so awesome in lagenda merah puteh.lovesss it!

ApiEt said...

a'ahh ponti anak remaja + merah puteh... cool..!:D

aina hazuani said...

ohh gosh kak dira
tak sangka dah kawen n ade anak!!

Fireroll said...

dira dok BBB ke?
doket la....hehehe....
rasanya dira jadi watak ANGGUN dlm cerita MERAH PUTEH, sempena nama anak ek...???

Sherry Dalilla said...

when u think about all of the things dats suppose to be done,we will never have time to think about something else besides responsibilities..bende2 tu sume kite x sempat nak pk pun..i know how u feel..life is full of hecticness (is there such word?hehe..) that we forget to just relax,lay back and enjoy the day..btw,love yur acting kak dira =) sangat anggun jadi anggun dlm merah puteh..and yur anggun kecik is so sdorable =) till next post!!~

dira abu zahar said...

terima kasih semua yang memberi respond pada kerja saya.. (terharu actually..)

reaksi korang semua saya hargai.. :)

SAROL SILITONGAK said...

my favorite stand for ur appearance on Izinku Pergi vid. =)