Wednesday, January 14, 2009

Latest My Anggun.. :)

what a blessed.. Anggun is growing big now, dengan sihat.it was a tough job to make sure shes big and healthy at the same time, to balance my life as a production ppl.. :)
she started to walk now. didnt expect its gona be this fast as shes a premature baby. but Alhamdullilah, as she turned to 1 year old, she has started to walk. and now, shes picking up words to talk pulak...
one thing yang i cant resist on her is her eyes..
it tells lotsa things even at just one glance.her eyes sparkling like glowing which for me, its sooo bersih and suci.. no w i faham when ppl said that anak is like a kain putih, its the parents yang akan mewarnakan warna - warna hidupnya.. of course, until a certain point, she could color it herself, but for atleast the base, its the parents yang akan tolong dia for the rest..




check this out ppl.. its My Anggun Deandra..


~lovelifesoulonlywithMyAnggun~








13 comments:

sitihajarhashim said...

what da cute anggun....

Dwenly Done said...

why premature Dira? breastfed tak after born? anyway, suka tgk baby growing, they are adorable..

rEd_DeviL said...

cute la anggun u..macam u mase kecik..terigt gak mase kite main same-same mase zaman kanak-kanak..

FADREZA said...

cute babe..

melin melinda said...

hi Dira...

I love to watch you in Rona Roni Macaroni.

I think ur doter look as my doter...

Kindly peek to my blog if u have spare time....

http://rechoncho.blogspot.com/

~tentang aku~ said...

salam kak dira..

saya baru je lepas tgk rona roni makaroni..hehe.. pastu, saje je nk cek2 tgk2 pasal akak ni..tgk2 gambar ke, profile ke..

tp terkezut plak tibe2 dpt direct kat blog akak.. dan lebih terkezut bile dpt tau akak dh kawen..dan terlebih2 terkezuttt dpt tgk gambo anak akak!!

wow..congrate dpt anak comei..hehe

dh byk dh membebel ni..ape2 pun, gud luck dlm ape je bidang yg akak ceburi..

daa ~ (",)

Dwenly Done said...

tengah cari this song - kau pergi..by aliff satar.. tak dapat download lagi laaa...

esca said...

she is so cuteee...

alina said...

Hye Dira..i think dother u ikut rupa pak nye ke?? Tang mata jer look like u..huhu!Btw..u perasan tak bebudak kecik ni ada bau dorang yg tersendiri..!!I suka sangat.Ok.. ni pesan akak yg dah experience ni ...wah boleh gitu!!Kalu skang dia tgh nak belajo ckp jangan bagi dia makan pulut..insyallah..cakap dia kan lebih 'terus' lepas nih!!Nih pesan turun temurun mak akak nihh!!Kalu rase2 nak petua gi..bolehlah angkat tangan tanya soalan...hihi..mana tau leh tolong!

wat ur email add? I want to invite u to my blog!!

Norhaidatul Azian Tajul Ariffin said...

Salam Dira,
tadi menyinggah di facebook Dira,ni sis menyinggah d blog pulak
terkejut jugak bila tau Dira dah kawin dan ada anak..
Hehe
But anythings just go with all of ur passion dear
Perkahwinan,suami,anak tidak membataskan semua rite..
keep in touch! :-)

Adam Arjuna said...

hi dira.. erk...i think i just prefer to call u 'ira' lah.. ahaha..

guest who?? view my profile surely u will recognize me! ahaks.. but i'm using different name la here..

remember MPP...kes..kes..kes..

ok..see u in ur next entry.. keep updating k..

ops!! jgn lupa masuk blog i lak..

Zeela LaLaLa said...

hai sis:)
i love u at RRM.
just now the episode i watch was u slept with Roni's dad.
rasa geram sgt dgn u.
but u did very well.
i link ur blog to mine yup!
t.c:)

sCha zaNe~ said...

she's so cute