Monday, August 30, 2010

and here is the story..

yes.. faham.. setelah sekian lama, tiba - tiba entri terbaru aku agak mengarut.
Tapi apa kesah, memang kat sini, aku kuat mengarut.

Cerita terkini, sempena bulan puasa ini, takde apa yang byk beza. Puasa tetap puasa waimah apa yang berlangsung tika ini. Kerja tetap kerja lah kan.

Tiada apa yang terbaru sangat untuk aku war2 kan disini, selain dari siri ARJUNA di tv3 dalam slot aksi akan memulakan musim ke-2 nya, esok jam 9 mlm.. Kali ini, watak baru akan muncul.. MAS AYU.. (ayu keee?) Siapa mas ayu? knp dia wujud?.. untuk follower ARJUNA, saksikan mulai esok ehh..

Selain itu, drama tembakan pertama aku tahun ni yakni AKINABALU di tunda siarannya sehingga NOVEMBER 2010 nanti. Kenapa?. tak pasti pulak, cuba call customer service ASTRO.. hehehe..

Akan datang Oktober ni, pementesan teater "BANDUAN AKHIR" akan muncul di pentas teater berhampiran kamu. hahahha.. nanti lah, details yang lain belum di tetapkan. bila dah ada nanti aku update ehh..

ERm.. cukup buat masa ni..

ok, nak gi sahur..

Selamat Berpuasa kawan - kawan!!



3 comments:

Hajar AJ said...

i'll follow up...
;-)

hans said...

bila Teater Banduan Terakhir tu?
rasa nak pergi tgok nih

P/S : Kepada Penggemar Telur Ayam! Awas! Hati - Hati Dengan Telur Ayam Palsu!

NAbila said...

..oohh maas ayu aeh...ok2...fuhh nk tgkk r Arjuna