Monday, June 7, 2010

aduhai...!

wahai kamu!

maaf dah lama tak update blog. Agak huru hara dengan jadual hidup yang makin sempit dan sendat ni. Masih tak berpeluang nak tepekkan gambar untuk tatapan cuci mata sebab nak load gambar dari camera agak mengambil masa, jadi masa saya tidak punya ruang untuk menunggu itu semua. Jadi nanti lah bila punya ruang berlegar, saya upload lah ehh..

Buat sementara ini, saya kongsi mana yang sempat dulu. Terkini, saya sedang menembak drama bersiri tajuknya Crossings untuk NTV7. Yang best, character descriptions dia sebijik macam diri saya sendiri. Wow! so basically i just have to be myself.. hahahahah..Except, the part where saya kene bercakap omputih dalam ini cerita. Omputih??? .. yes, drama pertama saya dalam bahasa kedua ini.

Bila keluar?.. ehh nanti lah saya kongsi lagi daam chapter seterusnya..

Saya tak sehat ni.. tapi masih ok.
Jadi mahu berehat seketika sebelum sambung bekerja lagi...


1 comment:

yaya nadya said...

kak dira, take care. makan ubat n have enough rest :)