Wednesday, November 11, 2009

Pusing sana pusing sini

hmm.. Jalan punya jalan, dah makin menjejak ke hujung tahun sudah.
Masuk set keluar set, masuk rumah keluar rumah, masuk kereta keluar kereta,
Tahu - tahu dah nak habis tahun 2009.
Macam biasa, bila hujung tahun menjelma, Dira akan buat list check apa yang Dira dah buat sepanjang tahun ini, kira nak pick up balik sekiranya ada yang tertinggal atau tertanggal. :)

hmm.. kejap, Dira buat dulu list check tu.
Nanti sambung lah cerita. :)

5 comments:

Anonymous said...

gud luck..
mesti ade yg tetgal tu...
sb3 pon lom menang lg...

CAYA DOWH!!!!!!

stylo

zan-xray said...

harap2 list tahun depan ada gathering untuk followers lak hehe

hans said...

hahaha
azam setiap tahu
kena check balik tercapai ker tak

syukrina othman said...

Next week bday anggun deandra!
Yeah!
Tick..tick..tick..

adan.. said...

bagus r..xramai yg list blk pe yg dh buat n tgk pe yg tertinggal..org lain ptt contohi..tuk muhasabah diri diujung tahun..