Thursday, May 28, 2009

Seratus Harijadi

Selepas Popular, pengarah muda (muda ke??), Woo Ming Jin baru selesai dengan Seratus Harijadi. Kali ni dira terlibat sama..membawa karakter yang menarik, seorang jurnalis yang kerek dan yo yo arr je.. :)

Seperti dah tersebut dalam post yang terdahulu, untuk kali ke-2, Dira berganding sama dengan rakan yang sememangnya mantap (dan sedang digilai ramai.... :p), Zahiril Adzim, bersama kawan - kawan ASKnya, Ayam, Sherry, dan Mirul serta penampilan khas olehRadhi Khalid dan Tony Eusoff ( dengan cite sekarang dia tgh bz dgn re
harsalnya, so nantikan pementasan terbarunya di IB ehh).owh ya, juga ada band Hujan.

yang nak dikongsi ni adalah sebahagian dari apa yang berlaku di sebalik tabir Seratus Harijadi..(inilah punca Dira jadi.... errr, brown? :p)






Ya Tuhan, banyaknye yang Dira nak tunjukkan kat korang..taaaapppiii..... ni je yang boleh Dira kongsi bersama korang.. nak tahu lebih, tunggu di Astro Ria 12 June jam 1030mlm.. (kalau ada pertukaran Dira update k)

percayalah, walaupun gelap (err, i mean brown.. :p) pasal ini cerita, dira rasa berbaloi...

photos: thanx to Sim( our lovely Assistant Director)

owh by the way, semalam Man U kalahkan dengan Barcelonakan?? *wink*.Penuh bergaya jaringan gol ke-2 oleh Messi... (sedang senyum puas Man U kalah)

24 comments:

syahmi m.s. said...

yeah.. diri x suke MU!!!
mmg geng ar!!

hafiz said...

haha..mmg puas hati la tgk MU kalah..anyway u sokong team mana??jgn ckp barca dah la sbb diorang baru jer menang..anyway penat yek berlakon nie..sbb tgk gmbr u yg kepenatan tue..selalunya berapa lama satu2 drama tue amik masa shooting?

dira abu zahar said...

Yeh.. Man U poyo jer lebih..kan?

syahmi m.s. said...

betul2...
support la ape2 skali pun!!
janji bukan MU
haha

dira abu zahar said...

dira go for arsenal. but since im soo not into Man U, Barcelona menang is a big thing for me. :)

shooting?.. bergantung pada keadaan. memang tak tentu waktu kerjanya.

faiz said...

dira nyer lakonan,mesti kene tengok ni..:)

hehehe...yeah...MU kalah..gumbira hati ni..
dulu minat..tp selepas beckham naik, ramai la peminat2 dr malaysia sokong MU..tp tak ngaku..sume ngaku minat since Cantona...pastu ngaku fanatik tu tak tahan..

skang minat arsenal real dan milan fan.. :)

takpe season depan arsenal ok la..
season nie ramai sangat injured..hampes btl

hafiz said...

wah..dah agak dah mesti u sokong arsenal sbb u tak suka man u..hehe..tp kita meminati team yg sama la..plan nak gi tgk diorang main kat stadium next season tp takder geng la..hehe..u ada motor harley berapa cc punya??

dira abu zahar said...

my bike is 1200cc je lar..

hafiz said...

1200cc pon..ttp laju lagi dr kancil 850cc..haha..anyway sejak bila u jd pelakon nie and were u in modeling before being an actress...anyway i suka u punya suara..tak mau jadi penyanyi ker..nnt leh jd protege ella..hehe

cik ziqa said...

yeah cant wait dis friday :D

mint heartnet said...

i can't wait for this friday.
tak sabaq nk tgk citer nih.

rull said...

dira.. nice lakonan...

Mohd Ariff said...

dah tgk.. sempoi aaa.. jgn kerek2 dah ngan org kampung tau.. :p

miezi said...

i love every bits of you dalam seratus hari jadi :)

isuzu_aizu said...

salam dira. baru lepas tengok seratus harijadi, tu pun tak sengaja tertengok tv before tidur, OMG sangat3 menarik!!! idea yg sgt menarik & penuh saspen dan buat saye gelak gile3 bila everytime scene yang sama berulang. lakonan yg mantap oleh semua & congrats to korang semua yg terlibat dlm citer ni! I will recommend seratus harijadi to my friends yg x tgk lagi (kalau ade ulang tayang la kan :D). all the best to u okie ;)

~MisZ BintanG~ said...

suke..suke..suke...seratus harijadi...

a breathe of fresh air for our malysian drama yg salu feature cite2 rebut harta, rebut laki, mak n kakak tiri jahat..blabalabla...bosan jew...

kotak segi bulat said...

citer mmg besh!

biler agaknya dia punya ulangan?

kotak segi bulat said...

yess...ari tu dah tgk ulangannya...
tapi, bila lg ulangan seterusnya?

dira abu zahar said...

Ulangannya saya tak berapa pasti lah..

kotak segi bulat said...

apa yg menarik sgt dgn drama ni?
1 - plot ceritanya
2 - cinematografinya
3 - teraju utamanya ( mula2 tgk mmg geram abis dgn perangai beliau yg kerek tu..makin lama, makin simpati..lepas tu dah suka - mmg bagus ah pelakon tersebut..;P)

dhiyafaris.com said...

whoaa..
best2;)

capik said...

cite nih best...swit....

Anonymous said...

nak tnyee shooting tu kat mane? cantik laa hijauuu je..kampung mane tu??negeri mane?

-alia-

kawaii ashyraf said...

x de pun band hujan dlm cite ni?