Friday, January 4, 2008

what writing mean to me?


haha.. its realy been awhile for me not to write anything since i was so bz with lotsa stuffs..

why writing and why on blog?. ntah, saje, suke kot. i like to talk a lot so sometimes i think my talking could make sense for others, so dr membazirkan d idea mcm tu je, y not i write it. on paper?. naa.. takut hilang mcm tu je. so better if put it here, so i can share with u ppl rite.

utk julung2 kali for my comeback, nothing much to write yet cz im still in my confinement holiday. haa?.. berpantang?.. knp?.bersalin?.. duh, of course lah kita pantang bila bersalin je kan.. eh, tapi tak juga. ada org pantang sebb gugur or buat abortion kan.. ahh, tp lantak lah dgn org yang mcm tu cz benda baik je yang i wana write here. benda yang tak elok mcm tu, better not cz that would make u ppl think that i ni mcm perempuan2 lain jugak. suka cerita benda yang buruk dr yang baik kan.


ada 1 time, i was a journalist for an entertainment malay programme at one the biggest private tv station. knp journalist when i can be a great lawyer?.. ntah. suka meeting up with new ppl everytime i buat story.. syok jugak. and since then, i know i like to write.


so for the writings afta this.. hope u guys have great time reading my thought k.


8 comments:

Vialli said...

welcoming u to my blog

apaapaapa.blogspot.com

nurbayamira said...
This comment has been removed by the author.
ain said...

kak dira..ni ain...igat lg???

ain said...

ain rindu sgt2 kt kak dira...kalu leh ain nk kak dira jd dj cam dulu..

ain said...

banyak2 drama kak dira blakon ain suka drama DELIMA..xsama cam drama2 lain..cinta tnpa suara,2x aku mncintaimu,renjis,rona roni makaroni,and then kekasih kuseru..so good!!!!

dira abu zahar said...

Ain, terima kasih banyak2 yah! :)

NoRFazIeHa nOrkHrdir said...

i like to read..chaiyok!! hehe

Seimura said...

hai kak dira. suka tengok kak dira. cool dan sempoi je.